Smještaj

Hotel Ahar je mali ali šarmantan porodični hotel smješten 5 minuta od aerodroma na raskršću centra grada i Ilidze.

Za obilazak baščaršije kao kulturološkog , historijskog i turističkog centra Sarajeva, potrebno je svega 10-ak minuta voznje. Ilidza kao prirodna oaza grada udaljena je nekoliko minuta. Ugodna porodična atmosfera i ljubazno osoblje osigurat će Vam ugodan boravak kako za privatne tako i za poslovne boravke u Sarajevu.
Ukupan smještajni kapacitet našeg hotela cini 12 soba što odgovara kapacitetu 28 ležaja kategorije tri zvjezdice. Za Vaš automobil osiguran je besplatan parking,besplatan wifi. Ukoliko želite, mi smo u mogućnosti da vas dočekamo i dovezemo sa aerodroma do našeg hotela

 

 

Sobe

Room

Hotel Ahar nudi 12 prostranih soba uređenih sa velikom pažnjom na detalje samo za vaš ugodniji boravak. Sobe jamče opuštajući boravak u ugodnoj atmosferi. 

Svaka soba ima izravnu telefonsku liniju, kablovsku TV, grijanje, besplatan pristup internetu putem Wi-Fi, i električne utičnice koje podržavaju sve vrste elektroničke opreme. 

Cijene:

Dvokrevetna soba:   100,00 KM

Jednokrevetna soba: 60,00 KM

Sve cijene izražene su u lokalnoj valuti (bosanska Marka, ili KM) i uključuju doručak, boravišnu pristojbu i osiguranje.

Hotel Bar

BarHotel posjeduje bogat i moderno dizajnirani bar, sa velikom ponudom alkoholnih i bezalkoholna pića. U izvanrednom ozračju, naša sala je pogodna za organiziranje poslovnih ručkova, zabave i vjenčanja